Při nákupu nad 1500 Kč náhrdelník ze stříbra v dárkovém balení s vlastním vzkazem ke dni matek ZDARMA. Dárek vyberete v košíku.
Zákaznická podpora:+420 702 431 598info@atreya.cz

Tip na Valentýnské rande

Carousel (6)

Carousel (6)

 

Valentýn, oslava lásky a přátelství, je za rohem a přináší s sebou možnost vytvořit si nezapomenutelné vzpomínky. V tomto duchu jsme v Atreya připravili něco opravdu výjimečného, abychom vám umožnili oslavit tento krásný den v nevšedním stylu.

Valentýn není jen pro zamilované páry, ale je to také den, kdy můžeme oslavit všechny formy lásky – lásku k rodině, přátelům a dokonce i lásku k sobě samému. Je to příležitost, jak ukázat ocenění a vděk těm, kteří pro nás znamenají nejvíce. A právě pro tyto okamžiky jsme pro vás připravili náš Atreya Date Night.

Přijďte si k nám na Valentýna a vytvořte si nezapomenutelné vzpomínky na Atreya Date night. Tento večer bude plný příjemné hudby a jedinečné příležitosti získat permanentní náramky ze stříbra, gold filled i žlutého a bílého zlata. Tyto náramky, symbolizující věčnou lásku a přátelství, zůstanou s vámi „navždy“. Ke každému náramku vám navíc nabídneme skleničku lahodného sektu (s alkoholem i bez) a nádhernou živou růži.

Permanentní šperk je šperk, který nelze sundat a má svařené konce místo zapínání. Jeho nošení znamená vytvoření jedinečného momentu ve vašem životě, který s námi můžete zpečetit. Ať už jde o pohodlí, osobní nebo sentimentální hodnotu, tento šperk představuje něco výjimečného.

Náš Valentýnský večer je ideální pro ty, kteří hledají jedinečný způsob, jak si připomenout významné životní okamžiky nebo vyjádřit silné pouto s důležitými lidmi ve svém životě. Naše akce se koná 14. února 2024 od 18:00 do 22:00 (dle zájmu i déle) a během ní můžete na prodejně Atreya nakoupit i zboží nebo dárek z naší běžné nabídky.

V případě, že chcete mít jistotu konkrétního času bez čekání, doporučujeme si zarezervovat svůj termín zde: www.atreya.cz/valentyn

Pro nákup není třeba rezervace předem, náramky budeme dělat i bez rezervace. K dispozici bude pro zájemce o náramky i celkem 5 míst k sezení a počkání v prostorách zázemí studia.

Tak neváhejte a připojte se k nám, aby tento Valentýn byl nejen den plný lásky, ale také nezapomenutelným zážitkem, který si budete pamatovat po celý život.

Událost na Facebooku: https://www.facebook.com/events/945511096488980

Těšíme se na vás, s láskou a péči vaše Atreya.